Jag bjuder nu ut mina sångskrivarförmågor på den öppna marknaden!

Alternativen som erbjuds är:

* En sång – 1250 kr
Du får en sång i enkel inspelning för melodireferens, samt text med ackordanalys i PDF-format. Pris inklusive moms.

* Deluxe-paketet – 2500 kr
Du får även en snyggt arrangerad, mixad och fixad studioinspelning av din sång att stoppa i MP3-spelaren. Om du så önskar och kan ta dig till Göteborg så kan du även själv få sjunga på inspelningen. Pris inklusive moms.

* Jingel – 6000 kr
För ditt företag, förening, arrangemang eller verksamhet.
Som Deluxe-paketet, samt att en nyttjandelicens för obegränsat bruk i kommersiella sammanhang ingår.
25% moms tillkommer. Faktureras via separat tjänst; F-skatt finns därmed.

Beställningskontakt

info@davidbergkvist.se eller kontaktformuläret här på hemsidan.

Villkor

* Du som beställare bestämmer vad sången ska handla om, samt eventuella nyckelord, namn, etc. som ska vara med. Beställningar kan dock refuseras om jag upplever idén ogenomförbar, olaglig eller stötande.

* En sång omfattar minst tre verser och minst två minuters framförandelängd.

* Jag tar maximalt emot 4 beställningar per kalendermånad. Beroende på övrig arbetsbelastning kan denna gräns sjunka; först till kvarn gäller. Förhandsbokningar för kommande månaders beställningskvoter mottages enbart i undantagsfall.

* Om inte annat avtalats är maximal leveranstid 30 dagar från bekräftad beställning.

* Sånger som köpts via ”En sång” samt ”Deluxe”-nivåerna får sjungas, spelas, samt spridas i privata sammanhang, men inte användas på ett kommersiellt sätt eller för att tjäna pengar utan att nyttjandelicens först köpts.

* Nyttjandelicensen som ingår i ”Jingel”-nivån tillåter beställaren att sprida, framföra och använda sången och dess inspelning även i kommersiella och vinstdrivande sammanhang. Licensen tillåter dock inte ändringar i verket utan att först erhålla tillstånd från mig.

* Jag bibehåller fulla rättigheter att om jag så önskar framföra, spela in och genomföra ändringar i beställda och levererade verk utan att betala eller be om särskilt tillstånd från beställaren, även i de fall en obegränsad nyttjandelicens utverkats genom överenskommelse.

20130813-014005.jpg

Skriv en kommentar. OBS! Du kan inte skriva länkadresser i kommentarerna!

Namn (*)
E-post (kommer inte publiceras) (*)
Hemsida
Kommentar